Cu BTL MediaCom, relatiile cu presa se adapteaza in sfarsit la nevoile de comunicare ale companiilor mici si medii, care cauta mai multa vizibilitate in media.

BTL MediaCom va permite sa comunicati catre publicurile voastre intr-o maniera eficace si flexibila, beneficiind de uneltele si de metodologia unei agentii de relatii publice

 
 • INFORMATIE

   
 
 • Alegeti

  BTL MediaCom a conceput pachete de comunicare care raspund majoritatii nevoilor de comunicare ale intreprinderilor mici si medii. Optiuni la alegere permit sa completati prestatia oferita, daca e necesar.

  Dupa ce v-ati ales pachetul si eventualele optiuni, contactati-ne pentru a perfecta detaliile contractului.

  Daca aveti intrebari, va rog sa ne contactati pe email sau prin formularul disponibil aici .(cu link la pagina de contact). Un consultant va va contacta in cel mai scurt timp si va va orienta spre solutia care se adapteaza cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

   
 • Informatie

  Dupa semnarea contractului, unul din consultantii vostri va lua contact cu dumneavoastra.

  Obiectivul este de a intelege activitatea dumneavoastra, piata pe care activati si asteptarile pe care le aveti in materie de comunicare pentru a putea defini mesajul si tintele din presa care sunt cele mai adaptate pentru a primi si trata informatia din partea companiei dvs.

   
 • Validarea mesajului

  Daca ati redactat deja comunicatul dvs de presa, consultantul nostru il va reciti si ii va aduce modificarile necesare.

  In cazul in care comunicatul dvs de presa nu ar fi adaptat, il vom redacta. O data ce comunicatul de presa va fi validat si tintele din presa vor fi definite, mesajul este gata sa fie difuzat.

   
 • Difuzarea

  In meseria de relatii cu presa, este primordial sa adresati mesajul potrivit la momentul potrivit, persoanei potrivite, pentru a obtine cel mai bun rezultat.

  In meseria de relatii cu presa, este primordial sa adresati mesajul potrivit la momentul potrivit, persoanei potrivite, pentru a obtine cel mai bun rezultat.

   
 • Faza finala

  A vorbi cu jurnalistii dupa trimiterea comunicatului de presa mareste sansele de vizibilitate ale companiei client.

  BTL MediaCom a integrat acest serviciu in pachetele sale de comunicare.

   
 • © Copyright 2011 A&C Development